CLOSE MENU

BUILT AROUND THE IDEA
OF COMMUNITY

A place where innovation and nature, life and work exist in balance.

Balance does not mean perfection, but the continuous attempt to reach harmony.

Equilibrium is built around the idea of community. The 3.500 sqm of green area in front of the building, together with the services offered the ground floor, create a place that helps people connect, work, relax or just be together.

Overall, the entire project focuses on shifting the notion of a traditional “workspace” for our residents towards a livelier, more flexible design and to refresh the overall aspect of urban space.

Skanska Equilibrium building Proof of design LEED® Platinum Cyclists welcomed Equilibrium 2 parking access Godai Restaurant Impact Hub Equilibrium 1 Equilibrium 2 Equilibrium 1 parking access 3500 sqm of green area Building without Barriers

From the architectural point of view, the concomitant transposition of the two buildings emphasizes their interdependence, but also the fact that the balance equilibrium does not mean perfection, but the continuous attempt to reach harmony. The vibrant volume of the building together with the large canopy on the ground floor invites the user, through configurations and directions, to take an ascending walk, suggesting evolution and the human capacity for continuous re-adaptation, through a dynamic and playful outdoor space.

Arh. Diana Rusu - Architect Service
+

Equilibrium 2
Parking Access

EntriesExits
+

Equilibrium 1
Parking Access

EntriesExits
Image 1
  • 2 UG + GF + 11 floors
  • Area: 1 900 sq.m. GLA/floor
  • Parking Spaces:

    Basement: 198Outside: 44

  • Electrical plug in for cars: 8
  • Bike Racks: 10
  • 2 UG + GF + 11 floors
  • Area: 1 790 sq.m. GLA/floor
  • Parking Spaces:

    Basement: 178Outside: 50

  • Electrical plug in for cars: 8
  • Bike Racks: 35

The metaphor of evolution is also captured inside by arranging the lobby space on two levels. The elegance and imposingness suggested by the high height, the brightness of the space and the finishes used, are balanced by the playfulness of the suspended decorative installation and the surprise element of the decorative wall in the entrance space.

Arh. Diana Rusu - Architect Service
x

Leave us a message

Get data Ajax Loader

Invalid company registration number

 

Or contact us directly

Otilia Bordei

Leasing Manager

otilia.bordei@skanska.ro 0727 644 019
CHECK SPACES AVAILABILITY